LDPE folije za pokrivanje palet in gradbenega materiala

Najhujša nočna mora vsakega gradbinca je zagotovo slabo vreme, saj to s seboj prinese kup nevšečnosti. Ne le zato, ker v takem vremenu ni mogoče nadaljevati z delom in se zaradi tega gradnja zavleče, temveč tudi zato, ker lahko slabo vreme z vlago in dežjem povzroči škodo na gradbenem materialu, ki že čaka na gradbišču na nadaljnjo uporabo. Največkrat ne more biti shranjen drugje, kot kar na prostem, zato je treba poskrbeti za njegovo zaščito. Za to najlažje poskrbijo pokrivne LDPE folije oziroma gradbene folije, s katerimi lahko gradbeni material ustrezno zaščitimo oziroma pokrijemo palete, na katerih je naložen. Tako s shranjevanjem na prostem ne bo nobenih težav, saj bo ves material ustrezno zavarovan.

Zaščita pred dežjem, vlago in drugimi dejavniki

Največkrat je na gradbišču oziroma pri gradbenem materialu najbolj pomembna zaščita pred dežjem, vlago in ostalimi vremenskimi dejavniki, a tudi drugi dejavniki so lahko pomembni. Na gradbišču je recimo prisotnega veliko prahu, ki lahko obarva les ali drug gradbeni material oziroma ga umaže. To je vsekakor treba preprečiti oziroma preventivno poskrbeti za to, da se to ne zgodi. Pokrivne oziroma gradbene LDPE folije dobro zaščitijo ves gradbeni material pred vlago, dežjem in tudi vsemi drugimi dejavniki, tako da ostane v odličnem stanju, četudi se bo morda gradnja zavlekla. Zato so nujen pripomoček vsakega gradbinca oziroma vsakogar, ki se odloči za gradnjo.

Kakovosten polietilen je zelo trpežen

LDPE folije so narejene iz kakovostnega polietilena, ki je zelo trpežen, zato ga ne boste kar tako predrli ali poškodovali. Na voljo je kot folija v roli ali v obliki rokavov, polrokavov, vreč in drugih formatov, med katerimi lahko izbirate. Največkrat so dimenzije takšne, da z njim lahko prekrijete paleto in tovor na njej v celoti, v primeru, da bi potrebovali večje ali manjše dimenzije, pa bodite pri izbiri še nekoliko bolj pozorni oziroma pošljite povpraševanje z natančnimi specifikami dimenzij podjetju Intercommerce, ki vam bo priskrbelo pokrivno folijo v obliki in dimenzijah, ki jih potrebujete.