Opel servis Ljubljana – ponudba novih vozil

Če bi radi kupili nov avto, potem je AC Trobec pravi naslov! Gre za pooblaščeni Opel servis iz Ljubljane, ki vam poleg številnih preostalih storitev, s katerimi lahko kar se da najbolje poskrbite za vaš avtomobil, nudi tudi možnost nakupa novega vozila. V njihovi avto hiši imajo namreč široko ponudbo novih vozil Opel, poleg tega pa vam nudijo tudi zelo ugodne pogoje in možnosti financiranja.

Bi želeli kupiti novo vozilo?

V kolikor razmišljate o novem avtomobilu, je Opel servis Ljubljana gotovo pravi izbira za vas! Oglasite se v njihovi avto hiši in si oglejte vozila, ki jih imajo na izbiro v salonu. Z veseljem vam bodo predstavili posamezne modele in vam podali vse potrebne informacije, ki vas zanimajo o njih. Odgovorili vam bodo na vsa vprašanja ter vam razložili prav vse, kar vas zanima. Poleg tega pa boste izbrane modele seveda lahko tudi preizkusili, predstavili pa vam bodo tudi plačilne pogoje in možnosti financiranja, ki jih ponujajo svojim strankam. Pri tem lahko izbirate med različnimi možnostmi in se tako odločite za način plačila, ki je najbolj ugoden za vas in za vašo denarnico.

prodaja in servis vozil opelNakup rabljenega vozila

Poleg novih vozil pa vam v omenjeni avto hiši ponujajo tudi zelo dobro ohranjena rabljena vozila, ki v primeru, da bi pri nakupu radi malo privarčevali, prav tako predstavljajo odlično priložnost za nakup. Ker ne gre le za avto hišo, ampak tudi za Opel servis Ljubljana, vsako rabljeno vozilo ustrezno pregledajo in po potrebi tudi popravijo, preden gre nato v nadaljnjo prodajo. Za vsako vozilo imajo tudi vse ustrezne podatke, ki bi vas morda zanimali – torej celotno zgodovino servisiranja, popravil, lastnikov in tako dalje, iz česar lahko sklepate o ohranjenosti vozila.

Prav tako vam pri nakupu rabljenih vozil svetujejo in vam zaradi servisne dejavnosti lahko podajo tudi zelo relevantne informacije o tem, katere okvare so pogoste pri kakšnem modelu, koliko stane letno vzdrževanje določenega vozila, kakšne so cene zimskih pnevmatik in podobno. Torej lahko pri njih dobite ogromno koristnih informacij, zato se jih v primeru, da kupujete vozilo – pa naj si bo to novo ali rabljeno – vsekakor splača obiskati!