Naravni tonik za obraz

Imate že od nekdaj različne težave s kožo? Ali pa je vaša koža zelo občutljiva? Se spopadate z zelo suho kožo ali pa so se na njej začele pojavljati prve gubice? Potem preizkusite naravni tonik za obraz, ki bo s svojo vlažilno in hranilno nego poskrbel za vašo kožo na najboljši možen način. Njegova skrivnost je v organskih sestavinah, ki so skrbno izbrane tako, da kar se da najbolje poskrbijo za vašo kožo in ji nudijo vse, kar ta potrebuje.

Tudi za zelo občutljivo kožo

Naravne organske sestavine pa imajo še to prednost, da nikakor niso agresivne, ampak delujejo nežno in blagodejno, zato so zelo primerne tudi za občutljivo ali hitro razdraženo kožo, ki potrebuje posebno nego. Koži namreč pomagajo vzpostaviti naravno ravnovesje ter ga tudi ohranjati. To ravnovesje je namreč zaradi različnih dejavnikov lahko porušeno, kar se kaže v obliki težav s kožo, pordelostjo, ogrci, suho ali mastno kožo itd.

Moisturising Toner – Green Lemon & May Chang
Moisturising Toner – Green Lemon & May Chang (www.essentiq-cosmetics.com)

Certificirani organski izdelki ekološkega porekla

Če imate težavno kožo, je ta občutljiva ali pa ste nagnjeni k alergijam, potem morate biti pri izbiri kozmetičnih izdelkov še nekoliko bolj previdni. Nikakor namreč ni vseeno, kaj uporabite za njeno nego. Pri tem je pomembna predvsem sestava določenega izdelka – torej sestavine, ki jih ta vsebuje.

Agresivne sestavine v konvencionalnih izdelkih za nego stanje občutljive ali razdražene kože velikokrat le še poslabšajo, zato jih v primeru, da imate občutljivo kožo, nikakor ni priporočljivo uporabljati. Veliko boljša izbira so certificirani organski izdelki, ki bodo z naravnimi sestavinami ekološkega porekla ter brez kakršnih koli škodljivih snovi vaši koži nudili najboljšo podporo.

Točno takšen je tudi naravni tonik za obraz Essentiq, ki je primeren za prav vse tipe kože. Zasnovan je tako, da ga lahko brezskrbno uporabljate, tudi če je vaša koža zelo občutljiva. Testiranja namreč dokazujejo, da koža izdelek zelo dobro prenaša, prav tako pa ima izdelek certifikat, ki dokazuje, da ta vsebuje kar 98 % zares naravnih sestavin, od katerih jih je večina ekološkega izvora.