Avtokleparstvo Ljubljana poskrbi za vaš avto

Kaj vse vam ponuja avtokleparstvo Ljubljana? Če potrebujete popravilo udrtin ali drugih poškodb na karoseriji, so pravi naslov za vas in vaš avto. Vaše vozilo bodo najprej temeljito pregledali, nato pa precizno in zanesljivo sanirali prav vse poškodbe na njem. Vaš avto bo tako kmalu spet videti kot nov, sploh ker po kleparskih opravilih lahko poskrbijo tudi za barvanje karoserijskih delov oziroma avtoličarstvo.

Kleparske storitve po vaši meri

Če ste imeli nesrečo, je vaš avto nekdo zadel na parkirišču, ga je poškodovala toča …Ne glede na to, kakšne kleparske storitve potrebujete, lahko zanje poskrbi avtokleparstvo Ljubljana oziroma AC Trobec, ki vam nudi:

  • popravilo udrtin od toče,
  • popravila poškodb, ki so nastale na parkirišču,
  • popravila posledic prometnih nesreč,
  • različna kleparska popravila,
  • menjavo delov karoserije,
  • menjavo avtomobilskih stekel,
  • avtoličarstvo,
  • različne druge storitve.

Potrebujete popravilo poškodb na karoseriji?

popravilo poškodb na avtuNanje se lahko obrnete, če je bil vaš avto poškodovan v prometni nesreči, na parkirišču ali kje drugje. Prav tako so pravi naslov za vse, ki jim je avto poškodovala toča. Za odpravljanje udrtin, ki jih je povzročila toča, pa tudi drugih manjših poškodb karoserije, uporabljajo zelo inovativno in napredno tehniko, ki jim omogoča še bolj učinkovito popravilo.

V primeru, da bi se izkazalo, da je kakšen od delov karoserije pri vašem vozilu tako poškodovan, da ga je treba zamenjati, pa lahko poskrbijo tudi za to. Izbrani del karoserije po vgradnji tudi prebarvajo, pri čemer se potrudijo za to, da je nova odtenek barve identičen kot originalen. Prav zaradi tega imajo tudi lastno mešalnico barv, saj tako še lažje pripravijo ustrezen odtenek.

Če torej iščete avtokleparstvo Ljubljana, se obrnite na AC Trobec! Kontaktirajte jih ali obiščite in zagotovo vam bodo znali pomagati, ne glede na to, za kakšne poškodbe gre. Četudi je vaš avto zelo poškodovan, ga bodo že uredili tako, da bo spet brezhiben. Prav tako pa so seveda vešči tudi manjših popravil, pri katerih se trudijo za čim večjo natančnost ter za to, da so opravljena v čim krajšem času.