Domača izdelava naravnih krem

 

Niste preveč navdušeni nad sestavinami krem, kupljenih v trgovini? Bi si želeli preizkusiti kremo iz naravnih sestavin, ki so bolj prijazne do kože? Ste tudi vi že razmišljali o tem, da bi si kremo izdelali kar doma? Ali pa se vam zdi to morda pretežka naloga? Motite se: izdelava naravnih krem je popolnoma enostavna, seveda v primeru, če veste, kako se je lotiti!

Vse, kar potrebujete za to, da doma naredite naravno kremo, niso le sestavine zanjo, ampak ustrezno znanje. Prav takšno znanje je morda imela vaša babica ali prababica, ki je v velikem loncu na štedilniku kuhala različne domače pripravke, kot je recimo priljubljeno ognjičevo mazilo. A ognjič ni edina zdravilna rastlina, iz katere lahko naredimo kremo. Izdelava naravnih krem je možna iz različnih zelišč in drugih rastlin, med katerimi so še posebej primerne tiste, ki imajo pozitivne učinke za našo kožo. Pa tudi tiste, ki lepo dišijo, kot je recimo sivka.

Če ste navdušeni nad zeliščarstvom in domačimi pripravki, vas bo zagotovo zanimala tudi izdelava naravnih krem! Naravni kotiček na spletni strani Naravni-koticek.si ponuja številne delavnice o izdelavi naravne kozmetike, med katerimi je tudi delavnica, na kateri se lahko naučite, kako poteka izdelava naravnih krem. Tam boste pridobili ustrezno znanje, se naučili, katere sestavine potrebujete in kako jih uporabiti, da boste dobili čudovito naravno kremo, s katero si boste z veseljem negovali kožo. Takšna krema namreč ne vsebuje prav nobenih škodljivih snovi, ampak same takšne sestavine, ki imajo pozitiven učinek na našo kožo.

Delavnice so primerne za vse in za vsakogar, ki se navdušuje nad pripravo naravne kozmetike oziroma naravnih krem. Privoščite si jih za svojo dušo in za to, da boste svojo kožo negovali z najboljšim, kar premore narava: z domačo negovalno kremo iz naravnih sestavin. Prijavite se na delavnico in se hitro naučite, kako se jo pripravi!