Termoskrčljiva folija za zaščito

V številnih panogah se termoskrčljiva folija uporablja za zaščito izdelkov na paletah. Na tak način lahko namreč hitro in s pomočjo pakirnega stroja dobro zaščitimo paleto in tovor nad njej pred številnimi zunanjimi dejavniki in vplivi. Termoskrčljiva folija namreč tovora ne zaščiti le pred prahom in umazanijo, ampak tudi pred vlago, mokroto in še marsičem drugim. Recimo pred Uv žarki oziroma sevanjem. Hkrati pa takšna folija omogoča tudi to, da se izdelki na paletah ne premikajo oziroma da celotna paleta s tovorom na njej postane bolj stabilna.

www.intercommerce.si

Termoskrčljiva folija se namreč zelo dobro oprime tiste stvari, ki jo ovijemo vanjo. Izdelkov na paleti se tako popolnoma oprime in tako tudi prilagodi njihovi obliki. Prav zaradi te njene edinstvene lastnosti se termoskrčljiva folija uporablja tudi za pakiranje drugih vrst izdelkov, ki jih najdemo na trgovskih policah, in ne le za ovijanje in zaščito palet. S takšno folijo se tako pogosto pakirajo izdelki iz stekla, še bolj pogosto pa na primer paketi plastenk z vodo. Termoskrčljiva folija v tem primeru ne omogoči le njihove zaščite, ampak paket naredi bolj stabilen in omogoči njegovo lažje prenašanje.

Pri določenih drugih izdelkov je pri pakiranju dobro uporabiti še podlogo iz kartona, plastike ali kakšnega drugega materiala, na katerega postavimo izdelke, preden jih ovijemo s folijo. Tako bo končno pakiranje veliko bolj stabilno, podobno kot to velja za tovor na paletah. Tanka, a zelo trpežna in obstojna termoskrčljiva folija vsekakor predstavlja zelo učinkovito rešitev za pakiranje različnih izdelkov in za ovijanje palet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja