Dizajnerski radiatorji za vaš dom

Je radiator lahko lep? Desetletja nazaj bi na to vprašanje lahko odgovorili le z odločnim NE, saj so bila vsa grelna telesa zasnovana predvsem funkcionalno, medtem ko je bila estetika na drugem mestu. Prav zaradi tega ste lahko marsikje prebrali nasvete notranjih oblikovalcev in arhitektov o tem, kako skriti grelno telo za panelno steno z luknjami in podobno, tako da to ne bo vidno, a bo še vedno učinkovito ogrevalo prostor. Danes so takšni nasveti preteklost, saj obstajajo zelo lepi dizajnerski radiatorji, ki lahko polepšajo vaš dom.

Dovršena oblika in dizajn
Čeprav se danes vedno več ljudi odloča za talno gretje, pa ima običajno vsak dom še vedno vsaj kakšen radiator oziroma kakšno drugo grelno telo. Najbolje je izbrati takšne, ki so neodvisni od siceršnjega sistema gretja oziroma od centralnega sistema za ogrevanje. Tako jih boste namreč lahko uporabljali tudi v primeru, da se centralni sistem pokvari. Enako velja za prehodna obdobja, ko tak dodatni vir toplote pride še kako prav.

Nekoč smo v ta namen uporabljali kaloriferje, ki niso prav lepi, zato smo jih po koncu uporabe hitro pospravili v omaro ali klet, da nam niso kazili prostora. V sodobnem času pa jih lahko zamenjajo dizajnerski radiatorji, ki jih ni treba skrivati. Brez težav jih lahko montiramo direktno na steno, saj so lepo in dovršeno oblikovani ter se lepo prilagodijo ostali opremi v prostoru, ne glede na to, kakšna je ta. Zaradi tega niso niti najmanj moteči, ampak se zlijejo s prostorom.

Različne barve in možnosti
Sodobni električni radiatorji so na voljo v številnih barvah. BI imeli raje belega ali morda rdečega? Poleg tega pa so na voljo tudi različne oblike, med katerimi so nekatere celo dobile nagrado za dizajn, saj so prvovrstno oblikovane. Če si jih želite ogledati oziroma izvedeti več o njih, obiščite silenos-ogrevanje.si, kjer vas čakajo odlični radiatorji Glamox, ki niso le učinkoviti, ampak tudi izredno lepi. Z njimi lahko polepšate vaš dom in ga naredite bolj prijetnega in toplega!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja