Katera je najboljša naravna kozmetika?

Kakovostna naravna kozmetika je najboljša naložba v mladostni videz. Naravna kozmetika Essentiq vsebuje številne kreme, serume, čistilne gele in gele za prhanje, šampone, intimno milo in še kaj. Skrivnost njene učinkovitosti se skriva v popolnoma naravnih, organskih in ekoloških sestavinah, zaradi katerih naravna kozmetika Essentiq velja za kozmetiko vrhunske kvalitete. Skrbno izbrane sestavine namreč niso le ekološke in naravne, ampak izbrane tudi tako, da omogočajo kar se da dobro nego naši koži, lasem ali drugim delom telesa.

Zaradi vsega naštetega je naravna kozmetika Essentiq še posebej primerna za ljudi z občutljivo kožo, pa tudi za otroke in starejše, pri katerih je treba na kožo še posebej paziti. Otroke bodo navdušili tudi šamponi, ki ne dražijo oči, zato bo umivanje las veliko prijetnejše. Nasploh so naravne sestavine veliko manj dražeče, saj učinkujejo na bolj blag in manj agresiven način. To pa je točno tisto, kar potrebuje vaša koža in zaradi česar je naravna kozmetika Essentiq prava izbira zanjo.

Agresivna kozmetika namreč uniči naraven zaščitni sloj kože in poruši njeno naravno ravnovesje, medtem ko ga naravna kozmetika iz prvovrstnih sestavin okrepi ter tako naredi kožo bolj močno, prožno, sijočo in zdravo. To je še posebej pomembno za kožo na obrazu, ki je najbolj izpostavljena in na kateri se najprej začnejo odražati posledice stresa, staranja in nezdravega življenja ali uporabe agresivne kozmetike.

Do kože na obrazu morate biti nežni! Pomembno je, da jo redno ne le mažete s primerno kremo, temveč da jo redno čistite. Očistiti jo je treba prav vsak večer, ne glede na to, ali ste bili čez dan naličeni ali ne. S čiščenjem namreč ne odstranjujemo le ličil, ampak tudi odmrle delce kože ter poskrbimo za to, da se lojnice ne zamašijo z umazanijo in nečistočami.

Naravna kozmetika Essentiq je primerna za uporabo pri vseh tipih kože. Narejena je iz kar 98 % naravnih sestavin, zato je prava izbira za vse, ki želijo izbrati naravno. Naravno je namreč vsekakor najboljša izbira za vas!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja