Travne rešetke so estetska in učinkovita rešitev

travne rešetke hauraton

travne rešetke hauraton referenceZakaj se vedno več ljudi odloča, da na svoje dvorišče namesti travne rešetke? Ker predstavljajo estetsko in učinkovito rešitev za ureditev dvorišča, pa naj si bo to dvorišče pred vašo hišo, pred poslovno zgradbo ali kje drugje. Prav povsod vas bo takšna rešitev več kot navdušila, saj je zelo zanimiva ter omogoča odlično funkcionalnost – z njeno pomočjo boste namreč lahko na trati na dvorišču lahko tudi parkirali. Hkrati pa bo skoznje nemoteno odtekla prav vsa deževnica, kar pomeni, da ob takšni ureditvi dvorišča ne potrebujete nobenega sistema za odvodnjavanje oziroma odvajanje meteorne voda, saj bo ta poniknila v zemljo.

Ureditev dvorišča in parkirišča

Travne rešetke so vsekakor nekaj posebnega. Z njimi lahko uredite svoje dvorišče tako, da ga bo prekrivala zelena trata, a boste na njej lahko tudi parkirali. Zato poskrbi inovativna zasnova rešetk, ki so oblikovane tako, da lahko skoznje nemoteno raste trava, a je obenem njen koreninski sistem dobro zavarovan pred obremenitvijo, zaradi česar je po njej možno hoditi, se voziti oziroma parkirati. Takšna rešitev je zato idealna za vse, ki bi želeli na dvorišču imeti tudi prostor za parkiranje vozil, a se obenem ne bi želeli odpovedati zeleni trati.

Kje kupiti travne rešetke?

Če bi želeli na svojem dvorišču urediti zeleno parkirišče, potem vam priporočamo, da v ta namen izberete izdelke podjetja Hauraton. Gre za priznano nemško podjetje, ki izdeluje izredno kakovostne in zanesljive rešitve za odvodnjavanje in odvajanje meteorne vode. Njihovi izdelki, kot so na primer različne kanalete, jaški in rešetke, so namenjeni tako javnim kot zasebnim površinam, zanje pa velja, da so zelo obstojni, predvsem pa premišljeno izdelani. Izdelke tega nemškega podjetja odlikuje tudi visoka inovativnost, saj se nenehno trudijo poiskati nove možnosti, ki bi še bolj ustrezale uporabnikom in naročnikom. Zaradi tega so v podjetju zasnovali tudi travne rešetke, ki navdušujejo prav vsakogar, ki sliši za njih, zato verjamemo, da bodo več kot navdušile tudi vas. Če vas zanima več o njih, kontaktirajte podjetje in z veseljem vam bodo razložili prav vse podrobnosti o njih!