Norveški radiatorji z nizko porabo elektrike

električni panelni radiatorji Glamox

Norveški radiatorji znamke Glamox so znani po svoji varčnosti. Imajo nizko porabo elektrike. Porabijo namreč kar za 35 odstotkov manj energije. Če ste bili do sedaj prepričani, da so električni grelniki potratni, vas bodo modeli znamke Glamox prepričali v nasprotno. Njihova poraba je namreč minimalna oziroma optimizirana, kolikor je to mogoče. V primerjavi z modeli drugih znamk grelnikov vam omogočajo namreč občuten prihranek pri porabi energije oziroma elektrike. To pa je ključno za to, da za vas ogrevanje ne bo predstavljajo prevelikih stroškov.

Kako znižati stroške gretja?

Ogrevanje za številna gospodinjstva pa tudi podjetja predstavlja enormen mesečni strošek. električni radiatorVsako jesen lahko v številnih medijih zasledimo nasvete o tem, kako pri ogrevanju prihraniti. Vsekakor pa največ k prihranku na tem področju pripomore izbira energetsko varčnega načina ogrevanja. Norveški radiatorji so na področju ogrevalnih električnih naprav eni najbolj varčnih. Če razmišljate o tem, da bi si uredili ogrevanje na elektriko ali obstoječi način ogrevanja zamenjati z električnim gretjem, potem velja prav gotovo izbrati znamko Glamox. Izbira te znamke se namreč s stroškovnega vidika najbolj splača – pri vseh drugih električnih grelnikih boste namreč za ogrevanje plačali več.

Nizka poraba, velika učinkovitost

Norveški radiatorji združujejo točno tisto, kar si želijo uporabniki: nizko porabo z veliko učinkovitostjo. Gre namreč za zmogljive naprave, ki odlično delujejo in poskrbijo za to, da je v prostoru dovolj toplo. Vgrajene imajo namreč izredno efektivne grelce, kljub temu pa zaradi premišljene zasnove, dodatne izolacije proti pregrevanju, natančnega termostata in samega načina delovanja nimajo visoke porabe. Glamox je torej znamka električnih grelnikov, ki vam omogoča prihranek pri ogrevanju.

Kaj vse zmorejo norveški radiatorji Glamox?

Norveški radiatorji, ki jih lahko kupite pod znamko Glamox ter so na voljo za nakup tudi v Sloveniji, imajo celo paleto lastnosti, zaradi katerih so uporabniki z njimi in njihovim delovanjem zelo zadovoljni in jih radi uporabljajo. V primerjavi z modeli podobnih naprav drugih znamk imajo namreč precej prednosti. Za njihovo delovanje je značilno:

 • zelo velika zmogljivost,
 • do 35 % nižja poraba električne energije,
 • visoka energetska učinkovitost in s tem prijaznost do okolja,
 • izredna varčnost pri ogrevanju,
 • možna enostavna nastavitev temperature na termostatu,
 • zmožnost vzdrževanja konstantne temperature v prostoru brez toplotnih nihanj,
 • zelo prijeten način ogrevanja,
 • da poskrbijo za zdravo notranjo klimo v bivalnih in vseh drugih prostorih,
 • da gre za način ogrevanja, ki je primeren tudi za alergike, saj se grelnik ne more segreti do temperature izgorevanja prahu,
 • brezhibno delovanje in dolga življenjska doba brez posebnega vzdrževanja ali kakršnih koli dodatnih stroškov,
 • zelo dobra uporabniška izkušnja, funkcionalnost in vse potrebno udobje.

Norveški radiatorji za tiste, ki se želijo ogrevati ceneje

Če se s pomočjo elektrike želite ogrevati ceneje, bi morali biti energetsko varčni oziroma energetsko učinkoviti norveški radiatorji vaša prva izbira. S svojim delovanjem in veliko zmogljivostjo bodo poskrbeli za tople prostore, obenem pa stroški ogrevanja z njimi ne bodo tako visoki, kot bi bili, če bi se odločili za katerikoli drug električni grelnik. Glamox je torej znamka, ki jo velja izbrati, če želite prihraniti pri ogrevanju. Njihovi varčni modeli so kakovostni in imajo zaradi tega malenkost višjo ceno kot modeli grelnikov drugih znamk, vendar pa se ta razlika v ceni hitro povrne pri sami porabi – ta je namreč občutno nižja, zato se ogrevanje z njimi s cenovnega vidika veliko bolj splača kot to velja za druge grelnike.