Prodaja laboratorijske opreme v Sloveniji

Kje kupiti kakovosten sterilizator? Lahko v Sloveniji kupimo kakovostne globoko zamrzovalne omare ali skrinje za delo v laboratoriju, farmacevtski industriji ali bolnišnici? Seveda! Prodaja laboratorijske opreme je namreč ena od dejavnosti podjetja Semlab, ki velja za odličnega partnerja na tem področju. Nudijo vam namreč vse na enem mestu: od dobave opreme do njene montaže, kalibracije in popravila, pa naj si gre za hladilno tehniko, naprave za pripravo in filtriranje vode, sterilizatorje, digestorije ali kaj drugega.

Globoko zamrzovalne omare ali skrinje

Prodaja laboratorijske opreme podjetja Semlab vključuje tudi hladilno tehniko. Hladilna tehnika, kot so globoko zamrzovalne omare, hladilniki in skrinje, so nujni za delo v laboratoriju. Pri tem je treba skrbeti tudi za ustrezen monitoring delovanja ter za to, da je temperatura hlajenja ali zamrzovanja res konstantna brez nepotrebnih nihanj. Hladilna tehnika tako res omogoča optimalne pogoje za hranjenje in zamrzovanje. Slednje je možno do –86°  C.

Sterilizatorji različnih vrst

V naši ponudbi so na voljo različni avtoklavi oziroma parni sterilizatorji, pa tudi sterilizatorji drugih vrst različnih velikosti oziroma prostornin. Ena od možnosti je tako recimo steriliziranje s plazmo, ki velja za odlično možnost in se ga poslužuje vedno več laboratorijev in drugih obratov, kjer je nujna sterilnost opreme. Ne glede na to, kakšen sterilizator izberete, pa je nujno, da zanj tudi ustrezno skrbite ter da poskrbite tudi za njihovo pravilno vzdrževanje. S tem lahko sterilizatorju močno podaljšate življenjsko dobo.

Digestoriji za laboratorije

Nudimo vam pomoč pri izbiri digestorija in njegovi namestitvi in uporabi. Poskrbimo za vgradnjo in montažo ter za to, da digestorij ustreza najvišjim varnostnim zahtevam glede ravnanja s hlapljivimi snovmi. Hkrati pa poskrbimo tudi za to, da v njem ne pride do kakršne koli kontaminacije. Pri tem upoštevamo vaše potrebe in specifike področja, s katerim se ukvarjate, ter digestorij maksimalno prilagodimo vašim zahtevam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja