Najbolj varčni električni radiatorji – odločite se za Glamox

električni stenski radiator

Kateri način ogrevanja omogoča najmanjšo porabo energije? Kateri način ogrevanja izbrati, da z njim ne boste imeli prevelikih stroškov? Najbolj varčni električni radiatorji vam omogočajo točno to – ogrevanje z zelo majhno porabo električne energije in tako tudi z manjšimi stroški. Namreč, manj ko energije porabite za ogrevanje, manj denarja boste odšteli zanj, zato se zagotovo splača izbrati način gretja s čim manjšo porabo energije.

Privarčujte pri porabi energije za ogrevanje

električni radiatorjiNajbolj varčni električni radiatorji omogočajo manjšo porabo energije. Zasnovani so namreč tako, da omogočajo zelo visoko energetsko učinkovitost. To pomeni, da energijo, ki jo uporabijo za ogrevanje, v veliki meri pretvorijo v toploto brez toplotnih izgub. Poleg tega pa imajo vgrajene še dodatne funkcije, s pomočjo katerih je poskrbljeno, da je poraba energije manjša. Za to poskrbijo:

  • zelo dovršeno izdelan termostat, ki precizno zaznava še tako majhne spremembe v temperaturi ter se nanje takoj odzove, zato ne prihaja do temperaturnih nihanj, prav tako pa tudi ne do povečane porabe energije (če se namreč prostor zelo ohladi, grelnik potrebuje več energije za to, da ga ponovno segreje na želeno temperaturo),
  • zaščita proti pregrevanju, ki omogoča, da se energija ne troši po nepotrebnem,
  • senzorji prisotnosti v prostoru (prisotnost oseb namreč zviša temperaturo, zato je manjša potreba po ogrevanju),
  • senzorji odprtih oken in vrat,
  • možnost boljšega nadzora nad ogrevanjem in porabo preko mobilne aplikacije,
  • možnost upravljanja sistema ogrevanja preko mobilne aplikacije (tako lahko kar na daljavo znižate temperaturo v prostoru ali izklopite ogrevanje, če je to potrebno).

Za ogrevanje izberite Glamox

Električni radiatorji za kopalnico GlamoxČe iščete kakovosten način ogrevanja, se vam splača pogledati modele, ki vam jih nudi Glamox. Njihovi najbolj varčni električni radiatorji so zelo zmogljivi in energetsko učinkoviti ter zasnovani tako, da porabijo kar se da malo energije za ogrevanje. Poleg tega pa pri ogrevanju prostorov zagotavljajo popolno udobje. Gre torej za sodoben način ogrevanja, ki izkorišča vse prednosti sodobne tehnologije s premišljeno in enostavno zasnovo in upravljanjem, zato je še posebej primeren za sodoben način bivanja. Če iščete rešitev za ogrevanje, se vam zato splača razmisliti o znamki Glamox, najboljši znamki električnih grelnikov na tržišču.