Kolagen Novelius Medical odpravi gube

NM hidrokolagen
Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih doz
Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih doz

Kolagen Novelius Medical je izdelek, ki se ga uporablja za odpravo gub. Pa res deluje? Vsekakor! To je namreč izjemno kakovosten izdelek, ki dokazano daje odlične rezultate. V njem se namreč nahajajo peptidi, ki so visoko učinkoviti ter so po najvišjih farmacevtskih standardih predelani v prehranski dodatek, ki se zaradi tega lahko pohvali s kopico certifikatov, ki dokazujejo njegovo kakovost – to so na primer certifikati ISO 22000, GMP+ in IFS.

Hidrolizirana oblika za boljšo absorpcijo

Največji razlog za to, da je kolagen Novelius Medical tako zelo učinkovit, je ta, da gre pravzaprav za hidrokolagen – torej za njegovo hidrolizirano obliko. Takšna oblika se lažje absorbira v telo, zaradi česar so učinki hitrejši in prej vidni. To pomeni, da je sama absorpcija bolj učinkovita, zaradi česar so boljši tudi rezultati jemanja. Tako peptidi lahko neovirano prehajajo v krvni obtok in v vsa tkiva, kot so:

  • koža,
  • sklepi,
  • mišice,
  • kosti,
  • črevesje itd.

Ravno tako pa na tak način peptidi pridejo tudi do lasnih korenin in nohtov ter te okrepijo in naredijo bolj močne, torej imajo peptidi učinek na celotno telo. Nekateri učinki so tako vidni – to velja za lase, nohte in kožo, na kateri bo po njegovi zaslugi veliko manj gub, drugi učinki pa so na prvi pogled manj opazni oziroma jih na zunaj ne vidimo, a so vendarle zelo pomembni – zato vam bo vaše telo še kako hvaležno, če se boste odločili za jemanje, saj boste z njim okrepili svoje sklepe, kosti in mišice, pa tudi žilne in črevesne stene ter še marsikaj drugega …

Brez škodljivih snovi ali GSO

novelius medical hydrocollagenPoleg tega pa kolagen Novelius Medical ni le učinkovit izdelek, ampak vsebuje tudi same izredno kakovostne sestavine. Med njimi ni nič škodljivega, temveč zgolj tisto, kar potrebuje vaše telo. Tako v izdelku ne boste našli nobenih škodljivih snovi ali težkih kovin, pa tudi nobenih antibiotikov, hormonov ali GSO snovi ne. Zaradi tega lahko izdelku popolnoma zaupate, njegovo jemanje pa ni le varno, ampak za vaše telo tudi blagodejno, zato je smiselno razmisliti o tem, ali ga ne bi začeli jemati. Tako namreč lahko naredite nekaj dobrega za svoje telo in mu nudite tisto sestavino, ki jo nujno potrebuje za ohranjanje svoje vitalnosti ter za to, da na vašem obrazu ne bo več opaznih gub.