Zobozdravstvo in implantologija Sekulić 

zobozdravstvo Sekulić
zobozdravstvo in implantologija Sekulic
https://www.zobozdravstvo-sekulic.si/

Zobozdravstvo in implantologija Sekulić se nahaja v Ljubljani oziroma natančneje v ljubljanski Šiški. Tam imajo svoje prostore oziroma ordinacije, v katerih izvajajo različne storitve in skrbijo za zobe številnih pacientov. Poleg preventive tako skrbijo tudi za odpravljanje njihovih težav z zobmi oziroma za njihove zobe celostno poskrbijo, za kar imajo na voljo tudi vso potrebno opremo, ki jim omogoča, da svojo dejavnost opravljajo čim bolj kakovostno. To je tudi glavni razlog, zakaj imajo toliko zadovoljnih pacientov, ki z veseljem priporočajo njihove storitve in se v primeru kakršnih koli težav z zobmi, želje po estetskih posegih ali iz drugih razlogov radi vračajo k njim. 

Sodobna oprema za stomatološke storitve 

Stomatološke storitve se v današnjih časih opravlja precej drugače kot nekoč. Tehnologija je na tem področju precej napredovala, kar v precejšnji meri izkorišča tudi sodobna oprema, ki se uporablja v ta namen. Kakšno opremo pri svojem delu uporablja Zobozdravstvo in implantologija Sekulić? Njihove ordinacije so opremljene z najsodobnejšo opremo, ki jim omogoča, da lahko svoje delo opravljajo čim bolj učinkovito in kakovostno – torej čim hitreje, čim Estetsko zobozdravstvo Sekulićmanj boleče in s čim boljšimi rezultati. Pri tem uporabljajo številne naprave, kot so na primer: 

  • sodobni digitalni RTG aparat za lokalne rentgenske posnetke, ki jih lahko tako opravijo kar sami (na slikanje vam tako ne bo treba hoditi kam drugam), 
  • učinkovita intraoralna kamera, ki omogoča dober vpogled v trenutno stanje zob, 
  • fotoaparat za dentalno fotografijo, s katero si prav tako pomagajo pri svojem delu, 
  • visokokakovostna oprema, ki je namenjena za širjenje koreninskih kanalov in njihovo termplastično polnjenje, 
  • ultrazvočna aparata za parodontalno zdravljenje, 
  • vsa potrebna oprema za oralo kirurgijo, 
  • vrhunski profesionalni implantator za vstavljanje implantatov, 
  • visoko zmogljiv diodni laser z napredno tehnologijo, 
  • skrbno izbrani svedri za osseodenzifikacijo, 
  • različna druga oprema, ki jo nenehno dopolnjujejo z najnovejšimi modeli, ki so na voljo na tržišču. 

Oralna kirurgija za vstavitev zobnih vsadkov 

Zobozdravstvo in implantologija Sekulić vam nudi pester nabor različnih stomatoloških storitev, ki obsegajo tudi oralno kirurgijo. Vedno več pacientov se namreč odloča za vstavitev zobnih vsadkov oziroma implantatov, ki jim omogočajo, da svoje izgubljene zobe nadomestijo z umetnimi, ki so po videzu in funkcionalnosti čim bolj podobni naravnim. Pred vstavitvijo takšnega vsadka pa je treba poskrbeti za to, da je njihova vstavitev sploh možna, pri čemer se spet uporabljajo različne druge storitve.