Električni radiatorji za kopalnico VIGO

Vigo kopalniški radiator

Iščete grelnik za svojo kopalnico?
Bi na njem želeli sušiti tudi brisače? električni kopalniški radiator Vigo z garancijo
Potem so električni radiatorji za kopalnico VIGO tisto, kar iščete. Za nizko ceno namreč ponujajo zelo veliko ter omogočajo varno, učinkovito ter priročno ogrevanje. Hkrati pa jih je možno uporabljati tudi za sušenje brisač in mokrega perila, s čimer se izognete neprijetno vlažnim brisačam, razvoju bakterij in glivic ter neprijetnemu vonju.

Več različic grelnikov in sušilnikov

Električni radiatorji za kopalnico VIGO so na voljo v več različicah. Tako lahko izbirate med modeli različnih dimenzij, ki imajo tudi različno ogrevalno moč. Slednjo je treba prilagoditi glede na velikost prostora, obenem pa podatek o moči pove tudi to, koliko energije bo za svoje delovanje porabil nek model. Pri tem imate na razpolago tri možnosti oziroma tri modele:

  • EHR PRO 450 W,
  • EHR PRO 600 W,
  • EHR PRO 800 W.

Vsi trije modeli so zasnovani podobno in se lahko uporabljajo kot grelniki in sušilniki. Tudi njihova oblika je podobna, razlikujejo se le v dimenzijah ter seveda sami moči delovanja. Po želji je možno delovanje vnaprej nastaviti tako, da se po nekaj urah samodejno izklopi. Sama montaža takšnih modelov je zelo enostavna, saj vse potrebno dobite v paketu. Na spletni strani ponudnika Silenos pa si lahko ogledate tudi navodila za namestitev grelnika v video obliki. Pomemben podatek, ki ga je dobro vedeti, je še ta, da na vse omenjene modele proizvajalec nudi tudi kar 5 let garancije.

Grelnik in sušilnik EHR PRO 450 W

Najmanjši model omogoča ogrevanje kopalnic, velikih do 5 kvadratnih metrov. Zaradi tega, ker v takšnih kopalnicah prostora res ni na pretek, so temu prilagojene tudi njegove dimenzije. Širina takšnega grelnika tako znaša pol metra, visok je en meter, njegova globina pa je zgolj 80 mm, zaradi česar po namestitvi ne sega preveč v prostor. Za obešanje brisač in perila je namenjenih 19 prečnih reber, kar je v ta namen več kot dovolj. Kot vsi ostali električni radiatorji za kopalnico VIGO pa ima tudi model EHR PRO 450 W zaščito proti vodi in vlagi IP66, ki poskrbi za varčno uporabo.

Električni radiatorji za kopalnico VIGO EHR PRO 600 W

Tudi električni radiatorji za kopalnico VIGO EHR PRO 600 W se lahko uporabljajo kot sušilniki ali grelniki. Tako združujejo dve funkciji v enem. Modeli, ki imajo moč 600 W, se lahko sicer uporabljajo za prostore v velikosti do 4 do 7 kvadratnih metrov, njihove dimenzije pa znašajo 1250 x 500 x 80 mm. Pri tej velikosti imajo kar 23 reber, na katere lahko varno obesite brisače, mokro perilo ali kaj drugega, kar želite posušiti. Tako pri ogrevanju kot pri sušenju so vsekakor zelo učinkoviti, imajo pa tudi kar 4 stopnje delovanja, med katerimi lahko izbirate.

Najbolj zmogljivi modeli grelnikov EHR PRO 800 W

Najzmogljivejši pa so modeli z 800 W moči. Slednji so tudi največji, saj merijo 1274 x 500 x 80 mm in imajo 33 reber za obešanje in sušenje brisač. S tako zmogljivim grelnikom je mogoče brisače dobro posušiti, obenem pa je z njim možno tudi dodobra ogreti prostor v velikosti do 10 kvadratnih metrov. Na voljo so v beli barvi in pri ogrevanju zelo učinkoviti.